Top
Verlanglijstje

Vanaf heden is het mogelijk om je verlanglijstje door te mailen of langs te brengen bij Concept Store Dordrecht.

Spelregels:

1.
Jij brengt je lijstje langs bij Concept Store Dordrecht of mailt deze naar verlanglijstje@indie-ish.nl. Je kunt hiervoor deze template gebruiken als je dat leuk vind.

2. Vervolgens kunnen jou vrienden/familie langskomen in de winkel waar jouw lijstje op naam op te vragen is. Zij kiezen dan een cadeau van de lijst (indien op voorraad) die ik vervolgens afstreep. (zie template briefjes die je uit kunt delen) Het lijstje digitaal opvragen kan via (verlanglijstje@indie-ish.nl).

3. Jouw vrienden/familie shoppen leuke cadeaus in de winkel of in de webshop voor de gelegenheid die jij aan hebt gegeven.
Dit kan een geboortelijst, verjaardaglijst, huwelijkslijst, een lijstje voor de feestdagen of voor een andere gelegenheid zijn.

4. Je vult in/mailt tot wanneer het lijstje geldig is en je naam, telefoonnummer en e-mail adres. Zonder deze gegevens is het lijstje niet geldig. Gebruik deze template.

Ontvang een GRATIS GOODIEBAG
Zodra er 4 of meer cadeaus van je lijstje zijn gekocht ontvang jij na de geldigheidsduur van het lijstje bericht en mag jij een GRATIS goodiebag af komen halen in Concept Store Dordrecht.

Easy peasy! 

Mail of breng je lijstje snel langs.

Concept Store Dordrecht
Voorstraat 396
3311CX Dordrecht

Groetjes,
Marieke