Top
Veiligheidsvoorschriften

► Rammelaar
De rammelaar is bedoel als rammelaar. Het is niet bedoeld om langdurig te worden blootgesteld aan vocht/speeksel. Dit doet de stevigheid van de rammelaar niet ten goede.
Laat uw kind nooit zonder toezicht spelen met de rammelaar.
Controleer voor ieder gebruik of alle onderdelen nog goed vast zitten.
Reinig de rammelaar alleen als het echt nodig is. Houdt het kort in een sopje en laat drogen op een theedoek. Ga niet wrijven over het haakwerk.
Gebruik van de rammelaar is op eigen verantwoordelijkheid. Indie-ish is niet aansprakelijk voor enige schade door het gebruik van de rammelaar.


► Speenkoord
Een speenkoord is alleen bedoeld als speenkoord. Het is geen speelgoed en ook niet bedoeld om langdurig te worden blootgesteld aan vocht/veel speeksel.
Laat uw kind nooit zonder toezicht gebruik maken van het speenkoord. 
Controleer voor elk gebruik of alle onderdelen nog goed vast zitten.
Het speenkoord kunt u reinigen door deze kort in een sopje te houden (niet te weken) en op een theedoek te laten drogen. Ga niet op het haakwerk wrijven. Reinig het koord alleen als het echt nodig is.
Gebruik van het speenkoord is op eigen verantwoordelijkheid. Indie-ish is niet aansprakelijk voor enige schade door het gebruik van het speenkoord.


► Muziekdoosje
De muziekdoosjes zijn geen speelgoed. Hang het ergens op waar het kindje niet bijkan. Reinig het muziekdoosje alleen aan de buitenkant. Het speeldoosje binnenin kan niet tegen vocht.


► Babygym met en zonder hangers
Controleer voor elk gebruik of alle onderdelen nog goed vast zitten. Laat het kind nooit zonder toezicht spelen met de babygym. Is er slijtage te zien aan één van de hangers. Verwijder deze dan onmiddellijk.
De babygym kan niet tegen vocht. Je kunt hem afdoen met een licht vochtige doek. Voor de hangers idem. Ga niet op de hangers wrijven. Reinig het koord alleen als het echt nodig is.

Gebruik van de babygym is op eigen verantwoordelijkheid. Indie-ish is niet aansprakelijk voor enige schade door het gebruik van de babygym.