Top
► Concept store Dordrecht gaat online
Concept store Dordrecht
Precies 3 jaar geleden kreeg ik de sleutel van het pand van Concept store Dordrecht. Met heel veel passie en plezier heb ik mijn hart en ziel erin gestopt. Zo'n winkel met dit assortiment was er nog niet in Dordrecht. Nu precies 3 jaar later kom ik met de mededeling dat Concept store Dordrecht per 1 januari 2018 online verder gaat op www.indie-ish.nl
Mijn webshop waar ik inmiddels al 5 jaar met veel plezier aan werk.
Vertrouwde service
Je kunt de meeste producten uit de winkel nog steeds shoppen met dezelfde kwaliteit en service alleen dan online via de webshop.
Voor de Dordtenaren (en bezoekers van Dordt).. Je bestelling kun je vanaf maart 2018 GRATIS afhalen aan de Voorstraat-west. Namelijk in de nieuw te openen winkel van Opa & An. (winkel van mijn collega Pascalle). (adres komt bij het winkelmandje te staan).
In haar winkel zal ik ook een klein assortiment aan wonen en lifestyle producten verkopen. (o.a. Keecie, mijn stijl, bloomingville en meer)


De komende tijd staan Pascalle en ik (Marieke) met veel plezier voor je klaar in de winkel.
Je kunt vanaf medio november een leuke kortingscode in de winkel halen die je online kunt gebruiken.

Afscheidsborrel
Op 9 december is er een afscheidsborrel in de winkel van 15:00 – 18:00. We vinden het leuk als je nog in de gelegenheid bent om even langs te komen. Natuurlijk is de winkel nog geopend tot en met 30 december maar de andere dagen zit iedereen met zijn hoofd tussen de feestdagen.
In december zal er veel afgeprijsd zijn. Dus zeker de moeite om even langs te komen.
Op 21 november staat ook nog een Ladies Night gepland. Ben jij van de partij?

Maar waarom ga ik de stenen winkel sluiten?
Omdat ik er kort gezegd te weinig tijd voor heb.. Ik heb nog zoveel plannen en ideeën waar ik nu helaas niet aan toe kom. De webshop neemt ook veel tijd in beslag en ik ben niet van het halve werk. In de weekenden wil ik graag 100% aan mijn gezin kunnen geven.

Ik zal de winkel en het contact met de klanten wel heel erg gaan missen. Maar soms moet je keuzes maken in je leven. Deuren sluiten om andere deuren te openen.

Workshops
Volgend jaar hoop ik op creatief gebied meer producten te ontwikkelen wat de laatste jaren op een lager pitje is komen te staan. Ik huur een leuke studio aan de rand van het centrum van Dordrecht. Daar hoop ik ook workshops te gaan geven en workshops op lokatie is ook mogelijk.

En ik zeg nooit nooit, het hebben van een winkel vond en vind ik heel leuk maar voor nu is het even goed zo. Wie weet in de toekomst dat ik weer ergens een zaakje open.

Many thanks!
Voor nu.. Bedankt aan iedereen die de afgelopen jaren verwant is geweest aan Concept store Dordrecht. Ik hoop jullie de komende twee maanden nog te verwelkomen in de winkel. En ik hoop je natuurlijk terug te 'zien' op www.Indie-ish.nl.

Keep in touch
Je kunt me ook blijven volgen op:

 Groetjes en tot snel! Marieke Ooms

Nog even leuke plaatjes..
Van 3 jaar geleden... naar Nu
Eerste paar maanden in de winkel met mijn zelfgemaakte houten kleding kasten. Ze zijn nu ook te koop. Interesse? Laat het me weten.


Tijdens het openingsfeestje. O.a. Met Olli en Jeujeu en Dreamkey

Workshop handlettering door illustratrice Marloes de Vries

Mooie krijtbord handlettering door Elvira Oomens van De stadsfabriek.Haat liefde verhouding met de ingang haha. 
Concept store dordrecht gaat online verder